Lad os udvikle den internationale handel sammen!

Med over 75 års erfaring og et omfattende internationalt netværk er Coface en global markedsleder inden for kreditforsikring og risikostyring. Ud over vores fokus på kreditforsikring og risikostyring er Coface anerkendt som specialist i business intelligence, Single-Risk og inkasso. Vi hjælper vores kunder med at træffe informerede beslutninger på både lokalt og internationalt niveau, hvilket bidrager til sikker vækst.

Et stærkt internationalt fodaftryk

Coface har det største internationale netværk af alle aktører på markedet og organiserer sine aktiviteter i syv regioner i verden. 

Med 162 lande og 13 brancher, der vurderes i løbet af året, håndterer Coface risikoen for misligholdte eksportforpligtelser i overensstemmelse med lokale forhold. 

Ved at udnytte vores omfattende netværk, kan Coface dække en bred vifte af behov herunder at forsikre vores multinationale kunders datterselskaber via en enkelt kontrakt. 

Coface Worldwide

Coface på et øjeblik

Støtter vækst i Danmark og globalt

Som specialister i kreditforsikring er vi dygtige til at analysere risici for at beskytte virksomheder. Find ud af, hvordan vi støtter virksomheder på det danske marked med alt fra risikostyring til vækst. Læs mere om Coface i Danmark, vores historie og lokale ekspertise.

Virksomhedens sociale ansvar

Tag et kig på vores CSR-engagement. Bæredygtighed møder innovation. Læs mere om, hvordan vi arbejder for en positiv forskel og for at bidrage til en bedre fremtid. Se, hvordan Coface arbejder for en socialt ansvarlig og miljøbevidst fremtid.
Forsalg (lettere tekst): Tag et kig på vores CSR-engagement. Bæredygtighed møder innovation. Læs om, hvordan vi arbejder for en positiv forskel og bidrager til en bedre fremtid. Se, hvordan Coface arbejder miljøbevidst med socialt ansvar.

Karriere: Få samhandlen til at ske

  • Vores ledige stillinger i Danmark og resten af verden

    Vi ansætter på alle kontinenter. Tjek vores jobtilbud og søg online.

Virksomhedsnyheder

Se alle vores nyheder