Hjælp til kreditbeslutninger

Vi måler dine forretningspartneres risikoeksponering og giver dig overvågnings- og advarselsværktøjer.

Hvad er en @credit opinion fra Coface?

@credit opinion, er Coface kreditanbefaling og angiver et anbefalet beløbsinterval, som du kan bruge til at beslutte, hvor meget du vil give i kredit. Indekset er angivet i maksimale beløb i din lokale valuta og kan spores over tid med monitoreringsservices.

Hvad er Cofaces Advanced Opinion?

Advanced Opinion giver dig en anbefaling ud fra det beløb, du har ansøgt om, i henhold til dit faktiske eller forventede risikoniveau. Kreditvurderingen kan dække hele det ønskede beløb eller anbefale en reducering af risikoen. Kreditvurderingen leveres sammen med en kommentar, der beskriver årsagen til vores kreditanbefaling.

Hvorfor har de valgt ICON by Coface til at overvåge og styre deres risici?

Günther, eksportchef for Sydasien, Australien og New Zealand

Jeg kan se, at vores mening har større vægt, når det handler om at få betalingsbetingelser fra regnskabsafdelingen, fordi vores oplysninger kommer fra Coface. Der er en større tillid nu.

Renato, Senior Lean Manager

I de sidste to år har vi givet vores sælgere @rating opinion mellem det sidste indledende opkald og den første aftale. Det skaber en differentieret fordeling af deres indsats, som har givet vores salgseffektivitet et løft.

Information: hurtigt tilgængelig online

iCON by Coface

iCON by Coface er den platform, der udnytter Cofaces omfattende ekspertise, så du på ét sted har adgang til al vores indsigt, som du kan bruge til at skabe vækst og samtidig træffe de bedste beslutninger for din virksomhed.

Al den indsigt, du skal bruge, samlet på en enkelt platform

URBA360

URBA360 er en intuitiv og interaktiv webapp, der giver adgang til Cofaces eksklusive data til vurdering af kommerciel risiko i hele verden.

URBA360, der er tilgængelig via iCON by Coface-platformen, giver brugerne mulighed for at udforske indikatorer såsom DRA Score, @Credit Opinion og risikovurderinger af lande eller sektorer.

Coface API-opkobling

Vil du administrere din Coface-forsikring i dine egne IT-systemer?

Takket være vores API'er kan vi integrere vores løsning fuldt ud i dine eksisterende systemer, så du kan administrere din kredit på en mere effektiv måde.

 

Udforsk Coface API-opkobling: integrerede løsninger til kreditforsikring og virksomhedsinformation.

Se også

Business Information

*obligatorisk felt

Eks: navn@virksomhed.com

legend

Ofte stillede spørgsmål