En fleksibel kreditforsikring til SMV’er med salg i Danmark og udlandet

Beskyt din virksomhed mod tab og ubetalte tilgodehavender med TradeLiner

Skab vækst i virksomheden med ro i sindet

TradeLiner er en specialudviklet kreditforsikring til små og mellemstore virksomheder, der er lige så enkel, som den er fleksibel. TradeLiner er 100 % skræddersyet: Hver police tilpasses individuelt og opfylder din virksomheds behov i forhold til overvågning af jeres kunders aktuelle kreditværdighed, håndtering af tilgodehavender og erstatningsudbetalinger.

 • Inkasso

  Inkassoeksperter, der kender din virksomhed. Overlad det til vores specialister at inddrive dine tilgodehavender. Så kan du fokusere på væksten i din forretning. Vores internationale netværk af eksperter giver dig en tryg, hurtig og effektiv inddrivelse – det betyder, at du kan opretholde en god relation til dine kunder.

 • Forebyggelse

  De rette oplysninger gør hele forskellen. Få hurtig besked om ændringer i dine kunders økonomiske situation via Cofaces overvågning. Med de rette oplysninger kan du trygt udvælge dine kunder og partnere, forhandle kreditvilkår og forudsige risikoen for en ubetalt faktura.

 • Erstatning

  Fokus på din virksomhed. Hvis det ikke lykkes at få forsikrede tilgodehavender betalt, dækker vi dine tab med op til 90 %. Du beskytter din omsætning og likviditet.

Lad os udarbejde en individuelt tilpasset kreditforsikring til din virksomhed. Ring til en af vores eksperter.

Ring mig op

Skræddersyede kontrakter

Vores eksperter hjælper dig med at vælge den forsikring, der passer bedst til din virksomhed. Der er en løsning til enhver type aktivitet

Hvorfor vælge TradeLiner til at beskytte din virksomhed?

 • Effektivt værn

  TradeLiner beskytter dit B2B-salg på kredit i tilfælde af manglende betaling enten som følge af betalingsforsinkelse eller insolvens. Du er dækket i Danmark og/eller på eksportmarkederne. Coface har været førende på forsikringsmarkedet i mere end 75 år. Få mest muligt ud af vores ekspertise inden for forebyggelse og styring af kreditrisiko

 • Nemt at administrere med dedikeret kundeservice

  Administrer kontrakten via din onlineplatform. Få adgang til vores seneste økonominyheder og brugervejledninger via kundeportalen. Du kan til enhver tid kontakte din egen kunderådgiver eller eksperterne i vores Account Team. De hjælper dig løbende med at administrere din police.

 • Letforståelige priser og aftaler

  Udform den bedste kontrakt, der er tilpasset til dine behov, og som er baseret på rådgivning fra vores eksperter. Bliv mere selvstændig i beslutningsprocessen. Benyt tilpassede præmiesatser, der dækker alle risici, i forhold til virksomhedens omsætning.

Enkel styring af policen

Din Onlineplatform

Administrer din police nemt og enkelt via vores sikre onlineplatform, CofaNet Essentials:

 • få adgang til information om dine handelspartnere
 • administrer din kundeportefølje
 • håndter anmodninger om kreditafgørelser
 • indberet jeres udestående fakturaer
 • hold styr på dine skader

Ikke på kontoret? CofaNet Essentials er tilgængelig, hvor og når du har brug for det, i mobilappen CofaMove. Perfekt til dine sælgere!

API-opkobling

Vil du administrere din Coface-forsikring i dine egne IT-systemer?

Takket være vores API'er kan vi integrere vores løsning fuldt ud i dine eksisterende systemer, så du kan administrere din kredit på en mere effektiv måde.

> Besøg Coface API Portal

Kreditforsikring

*obligatorisk felt

Eks: navn@virksomhed.com

legend

Ofte stillede spørgsmål

Se også