Coface lancerer Alyx, en ny komplet platform til kreditstyring

Coface lancerer en ny digital platform til risikostyring af handelskreditter for sine kunder. Platformen hedder Alyx og giver Cofaces kunder mulighed for at automatisere og centralisere deres kreditrisikostyring fra lead til cash.

Platformen er udviklet og tilbydes i samarbejde med CreditDevice, en nederlandsk softwarevirksomhed med speciale i styring af kommerciel kreditrisiko. CreditDevice har mere end 20 års erfaring. Nogle af Cofaces kunder bruger allerede løsninger udviklet af CreditDevice.

I første omgang vil Alyx primært blive tilbudt til mellemstore kunder i Frankrig, Tyskland, Danmark og Norge. Platformen, der er designet som en assistent til kreditchefer, giver et klart overblik over risici, sender notifikationer om udestående beløb, der skal overvåges, og om kommende forfaldsdatoer. Der er også mulighed for at udføre daglige opgaver såsom at administrere kreditgrænser og forfaldne betalinger. Alyx uploader kundernes regnskabsdata og integrerer Cofaces API'er. 

Vores erhvervskunder vil gerne have digitale løsninger, der giver dem mulighed for at spare tid og give dem bedre mulighed for at styre deres risici, samtidig med at de er nemme at implementere og anvende. Lanceringen af Alyx, som er beregnet til at hjælpe kreditchefen i sit daglige arbejde, imødekommer netop dette behov.

- Brice Tariel, Innovation Director i Coface-koncernen

 

Samarbejde med CreditDevice

Alyx er et godt eksempel på vores vilje til at integrere vores tjenester direkte i kundernes miljø og dermed differentiere os med brugervenlige tjenester. Vi har valgt at udvikle Alyx i partnerskab med CreditDevice, som er en anerkendt spiller på markedet for kreditstyringssoftware, og som vi har arbejdet sammen med i mange år i Nederlandene.

- Thibault Surer, direktør for strategi og udvikling i Coface

 

Vi er glade for at samarbejde med Coface, som er førende inden for kreditforsikring, om at sætte nye digitale standarder inden for vores branche.

- Robbert Geluk, der er administrerende direktør i CreditDevice