Global kreditforsikring for multinationale selskaber

GlobaLiner: Beskytter globale selskaber og deres datterselskaber mod internationale handelsrisici

Coface Global Solutions: Vi tilbyder multinationale virksomheder skræddersyede løsninger til kreditstyring, der håndteres af dedikerede eksperter med speciale i globale virksomheder.

Vil du gerne beskytte virksomhedens balance? Vil du forbedre stabilitet og troværdigheden av din kreditstyring? Eller vil du bare skabe bedre resultater? Med Coface kreditforsikring Global Solutions kan din virksomhed benytte en vifte af globale serviceydelser med lokal fleksibilitet. Vi tilbyder en skræddersyet løsning til dine specifikke behov over hele verden – og det gælder også dine datterselskaber.

 • Forebyggelse

  Coface vurderer løbende dine kunders økonomiske situation og giver dig straks besked, hvis der sker noget, så du kan styre risiciene. Du får adgang til strategisk information, så du kan forhandle passende kreditvilkår, vælge de rigtige forretningspartnere og forudse, om der opstår risiko for ubetalte fakturaer hos dine debitorer.

 • Inkasso

  Vores internationale ekspertnetværk sigter imod, at dine tilgodehavender vil blive inddrevet hurtigt og effektivt. Det betyder, at du sparer tid, så du kan koncentrere dig om at udvikle din virksomhed, samtidig med at du bevarer kundernes tillid.

 • Erstatning

  Hvis betalingen udebliver og din forsikrede gæld ikke inddrives, kompenserer vi op til 90 % af tabet – så du kan beskytte likviditeten og sikre din fortjeneste.

Kontakt en af Cofaces eksperter for at få en skræddersyet løsning til både moder- og datterselskaber

Book en aftale

Coface Global Solutions: et team af eksperter, der er specialiseret i global kreditforsikring

Coface Global Solutions kombinerer underwritere, kunde- og salgsansvarlige – som alle er eksperter inden for deres eget felt – for at kunne give den bedst mulige service til store internationale kunder over hele verden.

220 mennesker arbejder på at fremme den kommercielle udvikling af globale selskaber med skræddersyede løsninger til risikostyring og debitorstyring.

Vi hjælper dig med at udforme de policer og serviceydelser, som dine datterselskaber har behov for. Hvis det er nødvendigt, udarbejder vi en rammeaftale og særlige mekanismer for at sikre ensartethed. Vores tilgang er centraliseret, men samtidig fokuseret på flere lande.

Ud over at udvikle de bedste løsninger til dig, håndterer vi også implementeringen i alle lande fra start til slut.

GlobaLiner: en global kreditforsikring til multinationale selskaber

Coface Global Solutions tilbyder flere forskellige policer og serviceydelser, der leverer den bedste løsning til alle dine behov.

Vigtige fordele ved vores tjenester:

 • Et globalt system med lokal fleksibilitet
 • Beskytter dine tilgodehavender mod forsinket betaling og insolvens
 • Giver adgang til information om 200 mio. virksomheder i 195 lande
 • International inkassoservice
 • Sikrer din virksomheds fortjeneste og frigør likviditet
 • Kan give adgang til nye finansieringskilder
 • Effektiviserer kreditstyringen i din organisation

Innovative digitale værktøjer til risikostyring

Coface Dashboard

Coface Dashboard er vores business intelligence-værktøj, hvor du finder interaktive rapporter, der gør det lettere at:

 • rapportere og følge resultater
 • producere analyser af alt lige fra makrotendenser til individuelle ændringer
 • identificere konsolideret risiko på købere, der tilhører den samme koncern
 • administrere og holde styr på din ordning, særligt ved at understøtte din beslutninger og tiilpasse værktøjets funktioner og parametrene for risikooverførsel
 • Risiko- og debitorstyring i ditt koncern

Cofaces API'er

Vores løsninger til dataudveksling gør det muligt, at du kan administrere din Coface-handelskreditforsikring i dine egne værktøjer, så du kan optimere din kreditstyring.

> Besøg Coface API-Portal

En tydelig kontraktramme, der optimerer styringen af kreditrisici

Med GlobaLiner kan moderselskabet og datterselskaber forhandle, udforme og administrere vilkårene kontraktvilkår centralt, men med lokal implementering til gavn for teams over hele verden.

 • Brugervenlighed

  Cofaces opbyggede viden om og erfaring med en lang række betingelser gør det nemt for os at udvikle og implementere en aftale, der passer perfekt til virksomhedens behov.

 • Gennemsigtighed og standardisering

  Takket være vores transparente vilkår og betingelser og tydelige policer bliver din forsikringsaftale rullet effektivt ud til de lokale brugere.

 • Overholdelse

  Jeres GlobaLiner-aftale overholder alle de love og regler, der gælder for hvert datterselskab. Du har fuld kontrol over vigtige lokale tilpasninger og procedurer.

Hvorfor vælge Coface Global Solutions?

 • Lokale teams med stor erfaring
 • En pålidelig koncern, der er vurderet til A2 af Moody's, AA- af Fitch og A (fremragende) af AM Best.
 • En sikker og afprøvet risikostyringsmodel
 • Information om virksomheder over hele verden
 • Et globalt program, der er skræddersyet til dine lokale behov

Kreditforsikring

*obligatorisk felt

Eks: navn@virksomhed.com

legend

Hvad siger vores kunder?

Jørgen Bækgaard, Økonomidirektør, Dana Lim A/S

Vi har samarbejdet med Coface i en årrække. Dette har vi gjort for at sikre en professionel kreditvurdering af vores kunder. Da vi registrerer alle nye kunder med en kreditlimit hos Coface, sikrer vi en god intern proces, som har gjort, at vi har haft minimale tab igennem samarbejdet. Dialogen med evt. afslået kunder, er også god og oftest er der stor forståelse for, at vi beder om forudbetaling. Samtidig gør samarbejdet med Coface, at vi frigør en stor arbejdsbyrde fra vores økonomi afdeling.

Carsten Andersen, Senior Treasurer, NKT A/S

Vi valgte Coface som vores kreditforsikringsudbyder på grund af selskabets solide omdømme og markedsposition. Beslutningen om at arbejde med Coface har vist sig at være værdifuld for vores forretning. Kreditforsikringen hos Coface har givet os den fleksibilitet, vi har brug for i vores daglige interaktion med vores kunder.

Ofte stillede spørgsmål