Inkasso for virksomheder: Håndtering af ubetalt gæld

Få hurtig betaling af dine udestående fakturaer med inkasso fra Coface.

Udestående fakturaer med hurtig betaling i Danmark og i udlandet

Manglende eller forsinket betaling kan have stor indflydelse på virksomhedens likviditet og resultater. En fjerdedel af alle konkurser skyldes ubetalt gæld, og én enkelt stor debitor kan udgøre en stor del af virksomhedens transaktioner og endda true dens overlevelse.

 • Over hele verden

  Inddriv dine tilgodehavender, uanset om dine debitorer befinder sig i Danmark eller uden for landets grænser. Med Cofaces internationale inkassoløsning kan du nøjes med ét kontaktpunkt, uanset hvilket land din debitor befinder sig i. Vi begrænser dit tab, holder forstyrrelser på et absolut minimum og får fat i lokal juridisk assistance for dig.

 • Få gæld inddrevet hurtigt

  Som nogle af de bedste inden for kreditforsikring øger Cofaces inkassoservice sandsynligheden for at få dine penge tilbage. Vi sparer dig tid, så du i stedet kan fokusere på at skabe vækst i din virksomhed.

 • Beskyt dit brand

  Brug Cofaces eksperter, så du selv er fri til at opretholde en god relation til kunden. Du kører din virksomhed videre, mens vi inddriver pengene på dine vegne.

 • Betal kun for de inddrevne beløb

  Skær ned på omkostningerne! Med Cofaces erhvervsinkasso betaler du kun en del af det beløb, der inddrives.

Find ud af, hvordan Coface kan inddrive dine ubetalte fakturaer

Ring mig op

Ved du, hvor meget ubetalte fakturaer faktisk koster din virksomhed?

%

kr

Den ekstra omsætning, der er nødvendig for at opveje tabet

Simulationen ovenfor viser den ekstra omsætning, som dit firma skal opnå for at kompensere for tabet på grund af manglende betaling.

Få en gratis analyse af din kundeportefølge

International inkasso

Coface kan inddrive dine udestående fakturaer i 190 lande ved hjælp af et enestående internationalt netværk. 

Vores inkassoeksperter i Danmark fungerer som bindeled mellem dig og den lokale konsulent, der håndterer sagen.

Disse kontakter har et omfattende kendskab til sprog, lovgivning, marked og praksis i debitors hjemland.

Tillid til, at Coface inddriver udestående betalinger

Hassan B., ejer af en lille virksomhed i tekstilsektoren

Min kunde i Vietnam havde stadig ikke betalt sin faktura efter 8 måneder, selv om de havde modtaget deres varer uden problemer. Men takket være Coface modtog jeg betalingen i løbet af to uger.

Johan, ejer af et lille fragtfirma

Vi havde store ubetalte fakturaer ude hos adskillige af vores kunder. Det tog for meget tid, krævede for meget sagsbehandling, og gav os et meget lille udbytte. Takket være Coface har jeg nu fået mere ro i sindet, det er mere effektivt, og jeg har fået en bedre likviditet.

Patricia, kemisektoren

Hvordan kan jeg stille krav om, at min vigtigste kunde betaler sine fakturaer, uden at jeg bringer vores samarbejde i fare? Hos Coface ved de, hvordan man holder balancen, så jeg udelukkende skal diskutere nye projekter med kunden.

Inkasso for virksomheder – hvad er det?

For sen betaling eller manglende inddrivelse af tilgodehavender kan have store konsekvenser for din virksomheds cash-flow. Ubetalt gæld er årsagen til 25 % af alle virksomhedskonkurser. En enkelt stor debitor kan i høj grad begrænse dine muligheder for at drive forretning eller endda bringe din virksomheds fremtid i fare.

Hvordan får jeg kunden til at betale?

1 / 2

Har din kunde stadig ikke betalt sin gæld, selvom du har sendt rykkerskrivelser? Næste skridt er, at sende kunden et brev med et formelt betalingspåkrav, som modtageren skal kvittere for.
Hvis din kunde derefter – uanset dine anmodninger – stadig ikke har betalt sin gæld, kan du indlede en retslig inkassoproces og tage forskellige retlige skridt, der spænder fra en retskendelse eller en stævning til

Hvordan får jeg kunden til at betale?

2/2

en forenklet inkassoproces. Du bør dog vide, at denne fremgangsmåde kan være dyr og tidskrævende, og at resultatet kan være usikkert.
Når du giver Coface tilladelse til at inddrive din ubetalte gæld, bestræber vi:

 • At vi inddriver dine penge hurtigt
 • At vi sparer dig tid, så du i stedet kan udvikle din virksomhed
 • At vi udelukkende tager betaling, hvis inddrivelsen lykkes

Ofte stillede spørgsmål