Trade Talk Podcast: Afkod din virksomheds udfordringer

Trade Talk er en podcast, som hjælper dig med at understøtte sikker vækst i din virksomhed. I denne serie, kigger vi nærmere på forskellige aspekter af reetablering af økonomien og de udfordringer, der følger med. Gennem et mix af ekspertanalyser, input fra virksomhedsledere og deres egen historie, giver vi dig nøglen til vækst og til at forudse risici og dermed tage de rigtige strategiske beslutninger.

Energisektoren fanget mellem kriser og muligheder: hvem er fremtidens kunder?

Den nylige energikrise var en hård påmindelse om vores økonomiers afhænghed af de forskellige energikilder.

I takt med, at de fossile brændstoffer bliver mindre tilgængelige og med behovet for at overgå til mindre CO2 tunge alternativer, vil morgendagens energi ikke blive dyrere og genstand for større usikkerhed?

Hvad er udsigterne? Hvordan tilpasser erhvervslivet sig? 

I denne episode, besvarer Cofaces cheføkonom Jean-Christophe Caffe og Marc-Antoine Eyl-Mazzega, som er direktør for energi & klima hos det franske institut for internationale relation (IFRI) spørgsmålene.

Energy sector - Podcast Trade Talk

Tidsforbrug 00:00

Samlet varighed 10:54

Kina: Hvilke risici og muligheder for erhvervslivet er der i den økonomiske genåbning

Kina befinder sig midt i en række politiske, sociale og økonomiske forandringer, som er et resultat af sundhedskrisen.

Selvom der er tale om et land fuld af erhvervsmuligheder, er der også visse ubalancer: handelskrig med USA, øgede spændinger i.f.t. Taiwan, tættere relationer til Rusland og komplekse relationer til det øvrige Vesten.

  • Er verdens næststørste økonomi ligeså uundværlig som tidligere?

Bernard Aw, cheføkonom for Asia-Pacific, and Raphaël Rousselot, chefanalytiker og -underwriter for Asia-Pacific, afdækker risici og muligheder for erhvervslivet i dette land.

China : A reopening with Risks and opportunities

Tidsforbrug 00:00

Samlet varighed 10:54

Mellemøsten: Golfstaternes dynamik og muligheder

Midt i den globale økonomi i overgang til recession, finder vi en oase af vækst. Golflandene har brugt deres energi-rigdom, som løftestang til at drive økonomierne fremad.

  • På trods af, hvad der syner som grænseløs rigdom, hvordan forbereder disse lande sig så på overgangen til et liv efter olien?
  • Hvordan er deres indbyrdes relation og relationerne til deres naboer? 
  • Hvilke goder tilbyder området til virksomheder og iværksættere? Hvad ved vi og hvad er de specifikke egenskaber, det udefrakommende erhvervsliv skal være klar over?

Vi analyserer trusler og muligheder med Cofaces to eksperter: Seltem Iyigün, økonom for Mellemøsten og Tyrkiet og Hassen Bennour, CEO for Mellemøsten og det nordlige Afrika. 

Middle East Podcast - Trade Talk

Tidsforbrug 00:00

Samlet varighed 10:54