Business Information: handle smartere med unik indsigt

Få adgang til et enestående indblik i virksomheder over hele verden

Træf smartere beslutninger med forretnings indsigt fra iCON by Coface

Vi kombinerer de data, der er tilgængelige på det globale marked for virksomhedsinformation, med analyser fra vores kreditforsikringsvirksomhed. Det er data, som vores 700 eksperter styrker ved at tilføje strategisk information, der kan være information som ikke er offentlig tilgengæligt, men som tages i betragtning i de analyser, vi har udviklet for at hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger. Det giver dig et unikt indblik i erhvervslivet lokalt og globalt.

Hvorfor skal du vælge ICON by Coface som din informationsleverandør?

Med mere end 75 års erfaring inden for kreditforsikring hjælper Coface virksomheder med at håndtere deres risici globalt:

 • Et globalt fodaftryk med adgang til indsigt i virksomheder i 200 lande.
 • Makroøkonomiske analyser til brug for forståelse af sektorer og det økonomiske klima.
 • Mere end 450.000 nye informationsrapporter hver måned i vores database.
 • Dyb ekspertise med mere end 700 underwritere og risikoanalytikere. Understøtter mere end 650 mia. euro i garanteret risiko.

Udnyt Cofaces business intelligence

Hvis du har relevant og strategisk information på det rigtige tidspunkt, har du en afgørende konkurrencefordel. Coface leverer oplysninger, som hjælper dig til at forudse og reducere manglende betaling, sikre dine investeringer og leverancer eller ekspandere på nye markeder. Uanset om det gælder prospektering, kreditstyring, sikkerhed i forsyningskæden, revision eller støtte til dine KYC-processer, så understøtter iCON by Coface dine behov og din beslutningstagning.

 • Mulighed for vækst

  Hvilke nye markeder kan du komme ind på? Hvad er risikoen ved at gøre det? Hvor pålidelige er dine eksportpartnere? Få selvtilliden til at gå længere takket være Cofaces information og indsigt.

 • Risikoanalyse

  Coface giver dig den information, analyse og rådgivning, du skal bruge for at forenkle kreditvurderingen og tilbyde de rette vilkår til de rette kunder.

 • Sikring af driften

  Med COFACEs Business Intelligence kan du overvåge dine leverandørers økonomiske situation for at undgå brudte forsyningskæder.

Hurtig adgang til Business Intelligence online

iCON by Coface

iCON by Coface er den platform, der udnytter Cofaces omfattende ekspertise, så du på ét sted har adgang til al vores indsigt, som du kan bruge til at skabe vækst og samtidig træffe de bedste beslutninger for din virksomhed.

API- opkobling

Vil du administrere din Coface-forsikring i dine egne IT-systemer?

Takket være vores API'er kan vi integrere vores løsning fuldt ud i dine eksisterende systemer, så du kan administrere din kredit på en mere effektiv måde.

 

Udforsk Coface API-opkobling: integrerede løsninger til kreditforsikring og virksomhedsinformation.

URBA360

URBA360 er en intuitiv og interaktiv webapp, der giver adgang til Cofaces eksklusive data til vurdering af kommerciel risiko i hele verden.


URBA360, der er tilgængelig via iCON by Coface-platformen, giver brugerne mulighed for at udforske indikatorer såsom DRA Score, Advanced Opinion, finansiel information og risikovurderinger af lande eller sektorer.

Business Information: 5 grunde til at vælge iCON by Coface

Med iCON by Coface kan du træffe de rigtige kreditbeslutninger til at styre din kommercielle strategi og få en konkurrencemæssig fordel i forhold til dine konkurrenter!

Ofte stillede spørgsmål