Kreditforsikring: Beskyt virksomheden mod manglende betaling

Undgå risikoen for tab på debitorer med en kreditforsikring

Skræddersyet kreditforsikring, der passer til din virksomheds behov

Uanset størrelse eller branche er alle virksomheder, der opererer nationalt eller driver eksportvirksomhed, nødt til at beskytte deres B2B-handel mod risikoen for ubetalt gæld. Få mere at vide om vores fleksible kreditforsikringsløsninger, der er skræddersyet til hver enkelt virksomheds specifikke behov.

Hvad er kreditforsikring?

1 / 2

Med en kreditforsikring kan virksomheder trygt give kredit til deres kunder i både Danmark og i udlandet.

Ved at tegne kreditforsikring sikrer du, at du kan beskytte dine fakturaer mod for sen betaling eller – i værste fald – misligholdelse fra kundernes side pga konkurs.

Coface tilbyder kreditforsikring, der dækker kreditrisikoen og kompenserer dit tab ved at holde dig skadesløs. Du har flere muligheder for at tilpasse din dækning af specifikke risici (såsom politiske risici, produktionsrisici, inkasso osv.).

Hvad er kreditforsikring?

2/2

Vi holder øje med dine kunders financielle styrke og hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger. Med vores kreditforsikring til virksomheder har du desuden lettere adgang til finansiering.

Kort sagt, når du forsikrer din omsætning i Danmark og/eller til eksport, beskytter du din likviditet og avance. Du kan også optimere håndteringen af dine tilgodehavender og sikre din vækst.

Hvordan fungerer en kreditforsikring?

1 / 2

1. Hvordan fungerer en kreditforsikring?

Vi holder dig informeret
Vi holder aldrig op med at analysere dine kunder (land, sektor osv.) sammen med deres finansielle oplysninger (regnskaber og finansielle nøgletal), så du kan handle med sunde virksomheder og undgå dårlige betalere.

På den måde reduceres din ubetalte gæld, og din virksomhed samarbejder med de rigtige partnere.

Hvordan fungerer en kreditforsikring?

2/2

2. Inddrivelse af dine ubetalte fakturaer 

Vores eksperter i Danmark og i udlandet tager hånd om inddrivelsen af dine ubetalte fakturaer for dig. På den måde kan du bevare det gode forhold til dine forretningspartnere.

3. Beskyttelse af din virksomhed 

Coface dækker dine forsikrede tilgodehavender, uanset resultatet af inkasso.

Hvorfor vælge en kreditforsikring?

En kreditforsikring indeholder 4 vigtige serviceydelser, så du kan begrænse risikoen for, at kunden ikke betaler:

 • Sikring af din likviditet

  1 ud af 4 virksomheder går konkurs på grund af manglende betaling fra deres kunder. Når du sikrer din virksomhed mod ubetalte fakturaer, kan du beskytte dit cash-flow og øge omsætningen uden at skulle bekymre dig om noget.

 • Lettere finansiering

  En kreditforsikring giver dig en garanti for, at du har et optimalt cash-flow, så du kan opfylde enkeltstående behov. Det er et tegn på tillid, der beroliger dine finansieringspartnere og hjælper dig med at opnå fremtidig finansiering.

 • Støt din virksomheds vækst

  En kreditforsikring hjælper dig med at vurdere dine risici og identificere de kunder og partnere, du kan arbejde sammen med.

 • Optimering af håndteringen af dine tilgodehavender

  Kreditforsikring er et værktøj til at styre dine tilgodehavender: Du kan identificere pålidelige kunder og sætte realistiske kreditgrænser. Derudover kan du forbedre din inddrivelsesprocent, når du overlader dine tilgodehavender til en velrenommeret tredjepart.

Bliv ringet op af en af Cofaces eksperter

Ring mig op

Løsninger, der er nemme at bruge

Administrationsværktøjer

CofaNet Essentials er din sikre onlineplatform, hvor du nemt kan administrere din kreditforsikring.

 

Overvåg din kundeportefølje, administrer dine garantier, indsend dine anmeldelser, og tjek erstatningen for dine ubetalte fakturaer.

 

Desuden kan du bruge CofaMove-mobilappen til at få adgang til vores tjeneste, uanset hvor du er.

API-opkobling

Vi leverer løsninger til dataudveksling (API'er), der er tilpasset din virksomheds behov, så du kan administrere din Coface kreditforsikring i dine egne værktøjer.

 

Uanset om du vælger en simpel teknisk løsning eller en komplet integration, kan du forbinde din virksomhed direkte til oplysningerne fra Coface, så du kan fokusere på de vigtigste risici på en sikker og pålidelig måde.

 

> Besøg Cofaces API-Portal

Coface Dashboard

Coface Dashboard er vores business intelligence-værktøj, hvor du finder interaktive rapporter, der gør det lettere at:

 

 • rapportere og følge resultater
 • producere analyser af alt lige fra makrotendenser til individuelle ændringer
 • identificere konsolideret risiko på købere, der tilhører den samme koncern
 • administrere og holde styr på din ordning, særligt ved at understøtte dine beslutninger og
 • tilpasse værktøjets funktioner og parametrene for risikooverførsel
 • Risiko- og debitorstyring i din koncern 

Hvad koster en kreditforsikring?

Kreditforsikringspræmien beregnes som en procentdel af den forsikrede volumen. Præmien tager højde for det forsikrede salg og virksomhedens profil, især branche og tabshistorik.  


Derudover vil præmien tage højde for de dækninger og optioner, der er inkluderet i aftalen.

Få din virksomhed til at vokse med en ekspert i risikostyring

100000Kunder

200Dækkede lande

685Milliarder af euro i eksponering

AM Best logoAStable outlook

Moody's logoA1Stable outlook

AA-Stable outlook

Ved du, hvor meget ubetalte fakturaer faktisk koster din virksomhed?

%

kr

Den ekstra omsætning, der er nødvendig for at opveje tabet

Simulationen ovenfor viser den ekstra omsætning, som dit firma skal opnå for at kompensere for tabet på grund af manglende betaling.

Få en gratis analyse af din kundeportefølge

Hvad siger vores kunder?

Jørgen Bækgaard, Økonomidirektør, Dana Lim A/S

Vi har samarbejdet med Coface i en årrække. Dette har vi gjort for at sikre en professionel kreditvurdering af vores kunder. Da vi registrerer alle nye kunder med en kreditlimit hos Coface, sikrer vi en god intern proces, som har gjort, at vi har haft minimale tab igennem samarbejdet. Dialogen med evt. afslået kunder, er også god og oftest er der stor forståelse for, at vi beder om forudbetaling. Samtidig gør samarbejdet med Coface, at vi frigør en stor arbejdsbyrde fra vores økonomi afdeling.

Carsten Andersen, Senior Treasurer, NKT A/S

Vi valgte Coface som vores kreditforsikringsudbyder på grund af selskabets solide omdømme og markedsposition. Beslutningen om at arbejde med Coface har vist sig at være værdifuld for vores forretning. Kreditforsikringen hos Coface har givet os den fleksibilitet, vi har brug for i vores daglige interaktion med vores kunder.

5 myter om kreditforsikring

"Kreditforsikring er for dyrt og dækker ikke mine behov", "Håndtering af kreditrisiko er en hindring for forretningsudvikling", eller "Jeg har de økonomiske ressourcer til at dække eventuelle ubetalte fakturaer!". Har du nogensinde tænkt nogle af disse tanker? Det kan være nyttigt at genbesøge stereotyperne om kreditforsikring, især på et tidspunkt, hvor hyppigheden af krav stiger, og risikoen for misligholdelse vokser.

Ofte stillede spørgsmål