Business Information: 5 grunde til at vælge iCON by Coface

Med iCON by Coface kan du træffe de rigtige kreditbeslutninger til at styre din kommercielle strategi og få en konkurrencemæssig fordel i forhold til dine konkurrenter!

#1. Unik indsigt til alle dine behov

 

I disse digitale tider er det altafgørende at have adgang til de rette oplysninger. Vi tilbyder en omfattende pakke af datainformation, der er baseret på unikke data og skræddersyet til lige præcis dine specifikke behov. 

Vi har alle de oplysninger, du har brug for, uanset om du vil vurdere en potentiel forretningspartner, overvåge tendenser i en bestemt branche eller spore information om et marked. iCON by Coface samler kvalificerede data om 190 millioner virksomheder i 195 lande og integrerer finansinformation, der behandles som en del af vores kreditforsikringsforretning.

 

#2. Hurtige beslutninger er afgørende

I en verden, hvor beslutninger ofte træffes på et splitsekund, garanterer iCON by Coface dig adgang til de seneste oplysninger og realtidsdata (når de er tilgængelige) på vores dedikerede platform eller via vores API. 

Såfremt det ikke er tilfældet, kan vi trække på vores globale netværk af lokale eksperter for at skaffe dig de oplysninger, du skal bruge. Vores produkter betyder, at du trygt kan træffe beslutninger og agere klogt med de mest opdaterede oplysninger.

 

#3. Konstant overvågning

Information er ikke statisk, men forandres hele tiden, når markeder udvikler sig, og risici ændrer sig. Derfor følger vi konstant information om det, der betyder noget for din virksomhed. 

Vores team holder dig løbende informeret, så du kan tilpasse dig nye udfordringer og nye muligheder.

 

#4. Forstå data og udnyt dem!

Data er kun så værdifulde som den information, de giver. Eksperterne hos iCON by Coface giver dig ikke bare rå data: De finder frem til detaljerne på det marked, du henvender dig til, og giver dig analyser. De indsamler, udvælger og forbereder dataene, så du får en komplet forståelse af, hvad de betyder, og hvordan du kan agere ud fra dem. 

Coface har 700 eksperter i risikostyring, der udvikler de oplysninger, du får fra iCON. Datavidenskab udnyttes til fulde for at give dig analyseløsninger med prognoser, som du kan bruge til at håndtere din kreditrisiko.

 

#5. En pålidelig partner, der minimerer din risiko
 

iCON by Coface er ikke bare en dataudbyder: Vi er også en betroet partner, der guider dig gennem det komplekse B2B-informationslandskab.

Vores rolle er at støtte din virksomhed og levere de oplysninger, du har brug for til at træffe informerede beslutninger, mindske risici og udnytte markedsmuligheder. Når du vælger Coface, får du meget mere end bare en service: Du får en strategisk fordel.

Kontakt os nu for en komplet demo!

Se vores løsning