Vores kunder stoler på os: Denmaur fornyer og forlænger sin langsigtede police

Korte svartider, ekspertise i kreditvurdering, samarbejdsvillig tilgang. Denmaur, en af Storbritanniens førende papirleverandører, fornyede for nylig sin kreditforsikring hos Coface, en partner gennem mange år.

Denmaur: En af de største inden for tryk og udgivelse i Storbritannien 

Denmaur blev grundlagt i 1983 og er en af de førende leverandører af specialpapir i Storbritannien med en omsætning på ca. 150 mio. GBP. Koncernen tilbyder et omfattende sortiment af innovative og bæredygtige produkter: Ud over at sælge papir og administrere lagre til trykkerier og forlag leverer koncernen i stigende grad produkter til fødevareemballage.

 

En effektiv kreditstyringsstrategi, der støtter virksomhedens udvikling 

Historien om Denmaur viser, hvad der skal til for at klare sig godt igennem alle faser. Koncernen har været en førende papirleverandør i fyrre år, mens utallige konkurrenter er faldet fra, i takt med at markedet er skrumpet ind. 

Denmaur har ikke kun klaret sig igennem et hårdt og reduceret marked, de lægger også planer for fremtiden. De har været smidige og selvsikre nok til at foretage strategiske opkøb og udnytte nye muligheder som f.eks. at skifte til bæredygtige kilder til fødevareemballage.

I en meget konkurrencepræget sektor er Denmaurs fortsatte succes også afhængig af en yderst effektiv kreditstyringsstrategi, som Coface har været en del af siden 2017. I en branche med høj risiko skal Denmaur beskytte sin økonomi mod finansielle chok og ekstraordinære tab. Derfor har kreditforsikring altid været en del af virksomhedens strategi for at reducere sin kreditrisiko. Det beskytter balancen i et negativt scenarie, f.eks. en recession, hvor nogle af deres kunder kan gå konkurs. Derudover har det også en positiv effekt i forhold til finansiering, fordi långivere og investorer er klar over, at virksomheden har en kreditforsikring.

 

Coface har leveret fleksibel ekspertise og realtidsinformation i et langstrakt partnerskab 

For at kunne servicere Denmaur bedst muligt har Coface indført en fleksibel politik, "som leverer kreditinformation i realtid, forsikring mod manglende betaling og inkassoservice. Den indeholder også værktøjer, der understøtter kreditstyring, og flere muligheder for at tilpasse og justere dækningen," forklarer Dan Tidman, Mid-Market Account Manager i Coface UK. 

Denmaur har mulighed for dagligt at administrere sin police og tale med en ekspert i risikovurdering, når det er nødvendigt. 

Denmaur og Coface er for nylig blevet enige om en ny langsigtet forlængelse af policen, som kan justeres hver 12. måned. Det var Cofaces løsninger, ekspertise inden for kreditvurdering og samarbejdsorienterede tilgang, der udgjorde en stor værdi for Denmaur. 

Jeg har brugt kreditforsikring i mange år og vil anbefale Coface, fordi deres svartider på kreditmaksima er usædvanligt gode sammenlignet med andre udbydere, deres underwritere ved, hvad de laver, og de vil altid gerne diskutere eventuelle problemer.

- Mark Harsent, UK Risk Manager, Denmaur Independent Papers Ltd.

Gå mere i dybden med den fulde landerisikovurdering

Se vores løsning