Kreditforsikring i en nøddeskal

Vores løsning til kreditforsikring, TCI, har et meget enkelt formål: at hjælpe din virksomhed med at vokse sikkert ved at beskytte den mod tab fra ubetalte fakturaer.

Vores løsning til kreditforsikring, TCI, har et meget enkelt formål: at hjælpe din virksomhed med at vokse sikkert ved at beskytte den mod tab fra ubetalte fakturaer.

Din daglige forretning involverer at yde kredit til dine kunder både på hjemmemarkedet og eksportmarkedet. Men det udsætter dig for risikoen for misligholdelse eller insolvens, som tilsammen tegner sig for 25 % af virksomhedskonkurser.
For at undgå ubetalt gæld og hjælpe dig med at håndtere tilgodehavender mere effektivt omfatter kreditforsikringen tre supplerende services: 

 • Virksomhedsinformation (BI), der er udviklet til at vurdere dine nuværende og fremtidige kunders finansielle solvens i realtid ud fra den økonomiske og politiske kontekst.
 • Inkasso af dine ubetalte fakturaer.
 • Erstatning for tilgodehavender, der er dækket af din kreditforsikring.

 

Hvilke kommercielle risici er dækket af en kreditforsikring?  

En kreditforsikring er et effektivt værktøj til at håndtere kommercielle risici. Den dækker:

 • Udvidet betalingsmisligholdelse (for sene betalinger).
 • Debitortab på grund af kunders insolvens.
 • Politisk risiko: manglende betaling som følge af politiske eller klimarelaterede begivenheder, valutarestriktioner, handelsafbrydelser eller ekspropriation.

 

Hvordan fungerer en kreditforsikring

Det er nemt og enkelt at have en kreditforsikring hos Coface:

 1. Du giver os nogle oplysninger om din virksomhed og dine kunder.
 2. Vi vurderer dine kunders økonomiske situation, så vi kan opridse kreditgrænser og kommercielle vilkår, der passer til jeres særlige behov.
 3. Vi overvåger dine kunder døgnet rundt og skræddersyr dækningen derefter i hele policens løbetid.
 4. Vi kan løbende inkludere dine nye kunder på policen og udvide dækningen for eksisterende kunder.
 5. Hvis dine kunder ikke betaler til tiden, sørger vores inkassoservice for, at langt de fleste af dine ubetalte fakturaer bliver betalt … hvor som helst i verden!

 

Hvilken type kreditforsikring skal jeg vælge?

Coface har et omfattende udvalg af kreditforsikringsløsninger til alle virksomhedsstørrelser (SMV'er, meget små virksomheder og multinationale selskaber) og alle typer brancher eller til at passe til dine specifikke behov:

 • TradeLiner: den enkle, fleksible og 100 % skræddersyede løsning til SMV'er og midcapselskaber.
 • GlobaLiner: en skræddersyet kreditforsikring og dedikerede teams, der støtter væksten i globale virksomheder.
 • Single Risk: en forsikring mod politisk risiko og manglende betaling, der dækker dine komplekse enkeltstående eller tilbagevendende projekter.

Vi kan ikke forudsige fremtiden, men vi kan hjælpe dig med at forstå og analysere de risici, der er forbundet med korrekt kundebetaling, og samtidig give dig førsteklasses dækning. Når du samarbejder med Coface, har du adgang til alle de kvalificerede oplysninger og vurderinger, du skal bruge for at administrere dine kreditbeslutninger. Det betyder, at du trygt kan tilbyde konkurrencedygtige kreditvilkår. Vores løsninger giver dig den ro, du har brug for, når du vil fokusere på at udvikle din virksomhed: du minimerer risici og åbner op for nye vækstmuligheder!
- Cyrille CHARBONNEL, Group Underwriting Director

 

Hvorfor har min virksomhed (absolut) brug for en kreditforsikring?

Med en kreditforsikring kan du:

 • Undgå ubetalt gæld i den daglige drift, mens du udvikler din virksomhed. Giv kredit til dine kunder uden at bekymre dig om tab i tilfælde af insolvens.
 • Reducer kunderisikoen til et minimum: Du kan vurdere dine forretningspartneres solvens i realtid, så du ikke handler med dårlige betalere, og du kan undgå at tage en risiko afhængigt af de økonomiske omstændigheder.
 • Inddriv dine tilgodehavender uden at gå på kompromis med relationen til din kunde: Vores teams klarer det hele for dig!
 • Hav en (ny) forsikring, hvis inkassoforretningen tager tid eller ikke giver resultater: Du får kompensation for tabet på dine dækkede tilgodehavender.
   

5 gode grunde til at vælge Coface 

Med løsninger fra Coface, en af verdens førende udbydere af risikostyring, får du:
#1. 75 års ekspertise, som anvendes af 50.000 virksomheder verden over.
#2. Assistance fra vores risikoeksperter i 46 lande og dækningsløsninger på omkring 200 markeder.
#3. Kvalificeret information og unik indsigt i 190 millioner virksomheder, 185 lande og 13 brancher hele året rundt.
#4. Mere end 300 eksperter inddriver dine tilgodehavender over hele verden!
#5. Flere services, der skaber vækst: virksomhedsinformation, inkasso og virksomhedsgarantier.

Forfattere og eksperter

 • Cyrille CHARBONNEL

  Group Underwriting Director