Jonathan Steenberg udnævnt til Coface-økonom for Storbritannien og Irland

Coface kan med glæde annoncere udnævnelsen af Jonathan Steenberg som økonom for Storbritannien og Irland. Med base i London rapporterer han til Bruno De Moura Fernandes, chef for makroøkonomisk research hos Coface.

Jonathan’s nye team

Jonathan blev en del af Cofaces Economic Research-team i januar i år. Teamet består af specialister i Europa, Mellemøsten, Amerika og Asien og betjener Cofaces kunder og interne eksperter. Afdelingen leverer makroøkonomiske analyser, lande-/sektorrisikovurderinger og temarapporter, der gør det muligt for virksomheder over hele verden at vurdere miljøet så nøjagtigt som muligt, vurdere risici og optimere udviklingen.

 

Jonathans baggrund

Udnævnelsen af Jonathan forstærker afdelingens ekspertise, hvis kvalitet og merværdi er bredt anerkendt af alle Cofaces interessenter.

Jonathan Steenberg er uddannet fra Københavns Universitet og begyndte sin karriere som økonom i Finansiel Stabilitet, den danske afviklingsmyndighed for finansielle institutioner, hvor han bidrog til udviklingen af omstruktureringsplaner for pengeinstitutter og leverede research og analyser om forskellige emner, der er relevante for afviklingsplanlægning. I 2020 blev han ansat i Berne Union som Economic Research Analyst og senere Associate Director for Economic Research med fokus på økonomisk research inden for eksportkredit og investeringsforsikring, hvor Berne Union er den internationale sammenslutning. Sammenslutningen forener verdens største eksportkreditagenturer, multilaterale pengeinstitutter og private underwritere af kreditforsikring og forsikring mod politisk risiko.

Forfattere og eksperter

Gå mere i dybden med den fulde landerisikovurdering

Se vores løsning