Dassault Systèmes: "Cofaces business intelligence-løsninger er fleksible, og de stiller et ekspertteam med en innovativ ånd til rådighed."

Som kunde hos Coface får Dassault Systèmes en omfattende pakke af business intelligence-løsninger til at håndtere kommerciel risiko. Scoring, kreditrådgivning, analyse: Cofaces' tjenester gør det muligt for Dassault Systèmes at vurdere sine kommercielle partnere, især hvor oplysningerne er ufuldstændige eller mindre pålidelige. Henri Bourny, Customer to Cash Director, forklarer, hvorfor han anbefaler Cofaces business intelligence.

"Det er historien om en start-up, der nu er verdensførende og støtter alle brancher i deres søgen efter innovation".

Det er sådan Dassault Systèmes (3DS), der blev grundlagt i 1981, beskriver sig selv. I dag er det en international koncern med en omsætning på 5,95 milliarder euro (2023).

3DS er kendt som "The 3DExperience Company" og designer virtuelle samarbejdsmiljøer til enkeltpersoner og virksomheder, så de kan udvikle innovative og bæredygtige løsninger til alle aspekter af dagligdagen (sundhed, transport, IKT-produkter og forbrugsvarer). 3DS er ikke kreditforsikret, men havde stadig brug for adgang til kvalitative, holistiske finansielle oplysninger for at kunne håndtere kommercielle risici. Koncernen var på udkig efter en pålidelig informationsudbyder, der kunne dække alle de markeder, den opererer på, og vurdere den økonomiske situation for dens 12.000 kommercielle partnere over hele verden.

3DS, som har været kunde hos Coface siden 2022 via AU Group, nyder nu godt af en komplet pakke af business intelligence-løsninger: iCON by Coface-platformen, Portfolio Insights, Economic Insights og en månedlig gennemgang med Cofaces kreditrådgivere for at diskutere de mest komplekse sager. For 3DS er effektiv debitorstyring baseret på indsamling af scores, kreditanbefalinger og sektor- og landeanalyser. Målet er at kunne overvåge de mange modparter og virksomheder, der er mere udfordrende at vurdere, og som ofte befinder sig i lande, hvor oplysningerne er sparsomme eller mindre pålidelige (Asien, USA). Resultatet: fremragende udviklingsmuligheder for 3DS x Coface-partnerskabet. I tråd med vækstraten (+15% om året i gennemsnit) stiger antallet af modparter, der overvåges af 3DS, konstant: Over 3.000 kommercielle partnere er blevet vurderet siden 2022! Og nye tjenester vil snart blive implementeret: API-løsninger, URBA360 til overvågning af leverandørrisiko osv.

How Coface business information is serving Dassault Systemes

I dette interview forklarer Henri BOURNY, Customer to Cash Director, hvordan business intelligence fra Coface gør det muligt for ham effektivt at styre kommerciel risiko for at sikre udviklingen af 3DS.

  • Global dækning, kreditvurderinger og anbefalinger, lande- og sektorrisici: Hvordan gør Cofaces business intelligence det muligt for Dassault Systèmes at håndtere kommerciel risiko?
  • Dataekspertise, månedlige gennemgange med Cofaces kreditrådgivere og unik indsigt: Det er derfor, Dassault Systèmes har gjort Coface til sin informationsleverandør.
  • Fleksible løsninger, tilgængelighed, innovation og digitalisering: Derfor anbefaler Dassault Systèmes Cofaces virksomhedsinformation.

Se vores løsning