Coface: Ekspert i kreditforsikring

Beskyt dig mod ubetalte fakturaer

Coface tilbyder et omfattende spekter af kreditforsikringstjenester til beskyttelse af virksomheder mod manglende betaling fra deres kunder over hele verden.

Hvordan fungerer det? Coface betaler dig en erstatning for at dæmpe følgerne af tabet. Når betalingsrestancen er konstateret, træder vores eksperter til og inddriver tilgodehavendet fra din køber. Vi anvender gennemprøvet inddrivelsesteknik. For at få størst chance for succes med indkrævningen.

0

milliarder af garanterede
tilgodehavender

   

0

kunder verden over

410

ansatte

0

lande tilbyder vores tjenester

Hvad er kreditforsikring?

Kreditforsikring er et effektivt finansielt risikostyringsværktøj, der sikrer din virksomhed mod tab, der opstår som følge af manglende betaling af handelsrelateret gæld.

Det sikrer, at din virksomhed ikke påvirkes negativt af en eller flere af dine kunders uforudsete problemer. Det er også et værktøj til at hjælpe dig med at styre dine risici.

Adgang til kreditekspertise og markedskendskab fra en verdensdækkende leder inden for kreditforsikring.

Cofaces kreditsikring tilbyder dig effektiv og professionel vurdering af dine kunders økonomiske situation og erstatning af dine ubetalte gæld

Globale gældsinddrivelsestjenester tilgængelige med gældsinddrivelse over hele verden.

Hvilken effekt har en ubetalt faktura på din omsætning?

25% af alle konkurser skyldes ubetalte fakturaer.
Flyt bjælken i overensstemmelse med din virksomhed for at simulere den yderligere omsætning, der kan genereres.
marginsats


Restancebeløb


Simulationen ovenfor viser den de yderligere salg, din virksomhed skal opnå for at kunne kompensere for tab forårsaget af manglende betaling. I dit tilfælde skal din virksomhed opnå en yderligere omsætning på 100.000 for at kompensere for et tab på 10.000, hvis din profitmargin er 10%.

Kreditforsikringens fordele

Uanset om du opererer nationalt eller internationalt, ved du, hvor vigtigt det er at beskytte dig selv mod ubetalte fakturaer og svigtende betalingsevne, som kan påvirke din likviditet og forme en trussel for din virksomhed.

Du kan handle mere risikabelt end du tror

Du giver dine kunder betalingsbetingelser hver dag, det er en del af den daglige forretningsrutine. Men tænker du på de risici, du tager? Hvad sker der, når en kunde misligholder sine forpligtelser, eller en virksomhed lukker? Du har måske ikke oplevet sådan en situation før, men vidste du, at 25% af alle konkurser skyldes ubetalte fakturaer? Hvor stor en del af dine aktiver er udestående fakturaer, og fortjener de beskyttelse?

Med sine mere end 70 års erfaring er Coface Group verdens førende inden for kreditforsikring. Vores udvalg af omfattende kreditforsikringstjenester passer til virksomheder i alle størrelser og har til formål at beskytte dig mod risikoen for økonomisk misligholdelse fra dine kunder.

Fordelene ved kreditforsikring

  • Risikoforebyggelse
  • Beskyttelse af din likviditet
  • Forretningsvækst
  • Sikret handelsfinansiering
  • Leverandørforhold
  • Forbedret kreditstyring
  • Sindsro

Fuld beskyttelse imod sen betaling

A full protection against late payment

Handelskreditforsikring - tilpasset dine behov

TradeLiner - vores kreditforsikringssprodukt til mellemstore og store virksomheder er udviklet for at gøre det lettere for virksomheder at opnå kreditforsikringsdækning.

Coface Global Solutions betjener multinationale virksomheder. Det er en række kontrakter og tjenester, der alle er udformet til at give dig den mest passende løsning til din virksomhed. Dets unikke struktur koordinerer Coface's operationelle eksperter i 97 lande, så multinationale selskaber kan udvikle skræddersyede løsninger til styring og sikring af deres portefølje.

Understøtter eksporthandel

Coface har støttet udviklingen af international handel i over 70 år og tilbyder kreditforsikring af eksporthandel i mere end 200 lande. Vores internationale netværk kombineret med forretningsinformation om over 80 millioner virksomheder betyder, at du kan være sikker på, at uanset hvor i verden du handler, vil vi kende de muligheder og udfordringer, du står overfor i den daglige forretning.

Sikre din virksomhed

Kreditforsikringsløsninger der beskytter din handelsrisiko

Coface faciliterer B2B handel ved at samarbejde med kunderne i deres udvikling af nationale og eksport aktiviteter. Vi giver en fuldstændig vurdering af de økonomiske risici, vores kunder tager, og beskytter deres fakturaer mod manglende betaling, hvilket betyder, at de både kan drage fordel af markedsmuligheder og beskytte deres kreditsaldo. Kontakt os og find ud af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

KONTAKT OS

COFACE DENMARK

  • Adresse: Jens Ravns Vej 11 C - 7100 Vejle Denmark
  • Telefon +45 7641 9260

Coface i Danmark

I mere end 70 år har Coface, den førende i kreditforsikring på verdensplan, været med til at gøre virksomheder robuste og bidraget til skabelsen af bæredygtig velstand verden over.

Hver dag forsikrer koncernens 4.250 ansatte i 66 lande salget fra vores 50.000 kunder til deres købere i over 200 lande. I tæt samarbejde med kunderne giver de vejledning i alle faser af deres forretningscyklus, hjælper med at forudse og evaluere deres risici og hjælper dem med at tage de rigtige beslutninger.

Coface Nordics har direkte tilstedeværelse i Danmark, Sverige, Finland og Norge, hvor vi har bistået vores klienter med professionelle tjenester i mere end 20 år i regionen.

Coface in Norway