Sikring af mit salg

Vores medarbejdere

Eksperter i 100 lande

4.200 medarbejdere forsyner Coface Group med dækning over hele verden og tæt kontakt med kunderne. De repræsenterer virksomheden på alle kontinenter - i 70 lande - og kender lokale skikke og kultur. Derudover beskæftiger Coface også en bred vifte af udstationerede medarbejdere, der bestræber sig på at dele Coface's ekspertise med lokale eksperter.
 

Et bredt udvalg af ekspertise på et højt niveau

Et bredt udvalg af ekspertise på et højt niveau

Coface’s medarbejdere er kendt for deres store ekspertise og deres evne til at yde teknisk assistance af høj kvalitet til deres kunder og til lokale, regionale eller internationale virksomheder og institutioner:

 

38 % af vore medarbejdere arbejder på specifikke tekniske forretningsområder så som underwriting, oplysninger og skade, inddrivelse af tilgodehavender og factoring;

 

27% er dedikeret til kunder, salg og marketing;

 

34% har ansvar for support-funktioner, hvoraf 4% involverer driftskontrol, risikostyring og revision.

Kombination af forskellighed og dygtighed

os i tal

Mere end 4.200 medarbejdere over hele verden

23 medarbejdere i Danmark

72 forskellige nationaliteter

Med 72 nationaliteter repræsenteret i koncernen er Coface et sted med meget stor forskellighed. Dette er essentielt for at kunne tilbyde høj service til virksomheder i 66 lande og bibeholde et godt ry, og vi er dermed i stand til at tilpasse os de lokale markeder på grund af vores tilstedeværelse og kendskab.

Top
  • Danish