Sikring af mit salg

Vores mål: hvad motiverer os

Hvorfor et nyt mål?

Xavier DURAND, administrerende direktør i Coface, forklarer hvordan vores slogan, ”FOR TRADE”, udtrykker Coface’s kultur, mål og vores dedikerede engagement for handel.
 
 
VORES OVERBEVISNING: :
Vi tror på handel som en positiv drivkraft i verden.
 
 
 

HVEM VI ER

4.100

eksperter, der servicerer ca. 50.000 virksomheder

En moderne og alsidig virksomhed med et sammentømret internationalt netværk. Coface udgør en reference inden for kreditforsikring og risikostyring.

 

Med mere end 70 års erfaring som ledende i branchen og et team på mere end  4.100 eksperter, der servicerer ca. 50.000 virksomheder, arbejder Coface’s eksperter i takt med den globale økonomi.

 

Vores ambition er at være branchens mest alsidige globale kreditforsikringspartner.

 

HVAD VI STÅR FOR

 
Vi yder support til vores kunder på alle markeder ved at beskytte dem og hjælpe dem med at tage de nødvendige kreditafgørelser for at styrke deres evne til at sælge i hjemlandet op på deres eksportmarkeder.
 
Idet vi har en passion for handel, ønsker vi at samarbejde med vores kunder om at opbygge succesfulde, voksende og mere dynamiske forretninger. Og ved at hjælpe med at opbygge stærkere forretninger, bidrager vi til et bedre økonomisk grundlag.
 
Dette er vores mål.

VORES VÆRDIER

Kundefokus

Vi er dedikerede til vores kunder. Kundefokus er en værdi, der deles af alle, der arbejder i vores organisation, uanset deres rolle.

 

Vi overvåger økonomiske risici for at hjælpe vores kunder med at forstå potentiel risiko samt lovende forretningsmuligheder.

 

Vi tænker på vores kunder som partnere. De af os, der arbejder i supportfunktioner, har interne kunder og har den samme tilgang til kundefokus.

Expertise

Vores ekspertise definerer og positionerer os som en spiller på verdensplan.

 

Over 70 års erfaring inden for kreditforsikring og risikostyring udgør grundlaget for Coface’s ekspertise.

 

Ekspertisen ydes af et aktivt fællesskab, der deler en passion for handel:4.100 eksperter der servicerer 50.000 virksomheder.

SAMARBEJDE

Samarbejde udgør grundstenen i vores organisation.

 

At arbejde tæt sammen er vigtigt og en forudsætning for vores succes.

 

Hos Coface går relationsmæssig intelligens hånd i hånd med økonomisk intelligens, hvilket er, hvad vi ønsker os for vores forhold til såvel interne som eksterne kunder.

 

Relationer, der bygger på, at der lyttes, udveksles og opbygges tillidsfulde partnerskaber, er hvad vi værdsætter højest.

MOD OG ANSVARLIGHED

Vores profession handler om beslutninger, der kræver mod og ansvarlighed.

 

Enhver kundesituation er forskellig, og fremtiden forbliver fundamentalt usikker.

 

I en økonomisk verden i konstant forandring agerer vores eksperter kompas for vores kunder overalt i verden.

Top