Nyheder og publikationer
07.09.2015
Øvrige nyheder

Coface Trade Aid day 2015

coface red barnet1

23 ansatte hos Coface Kreditforsikring i Vejle har brugt en dag i GorillaPark på at donere energi og samle ind. Alle Coface-afdelinger i hele verden, bliver hvert år bedt om at arrangere en begivenhed, der skal have til formål at indsamle og donere penge til lokal velgørenhed. Dette gøres under navnet Coface Trade Aid, i år under overskriften “Donate your energy”.

 

 

I år er Red Barnet i Give så de heldige modtagere af donationen fra Coface i Vejle. Birgit Utoft, der er ansat hos Coface i Vejle, var rigtigt glad for at hun kunne overrække en check på 5.384 kroner til formanden fra Red Barnet i Give, Tine Sternberg.

 

-       Det er bare så fint at få sådan et sponsorat. Pengene vil blive brugt i Red Barnets Oplevelsesklub for lokale børn og deres forældre, fortæller Tine Sternberg.

 

Red Barnets Oplevelsesklub Give arrangerer løbende oplevelser for socialt udsatte familier. Det er netop på grund af donationer, at det i det hele taget kan lade sig gøre at kunne skabe oplevelser for nogle, som ellers ikke har midlerne eller mulighederne.

 

-       Vi har for eksempel været i Løveparken, Legoland, holdt grillfest i Give Lystanlæg og nogle børn har vi givet mulighed for at komme på Red Barnets sommerlejre og meget, meget mere, fortæller Tine Sternberg, der på Red Barnets vegne er meget taknemmelig for at de hos Coface Kreditforsikring i Vejle har brugt energi på at kunne donere penge til børn i Give-området, der jo netop har brug for gode energier, som denne fra Coface i Vejle.

 

Hos Coface havde vi en fantastisk dag i GorillaPark i Vejle. For os gav det god mening at fyre noget energi af sammen og på den måde faktisk gøre noget godt for andre, lyder det fra Birgit Utoft, der udover at være ansat hos Coface Kreditforening, også er lokal.

Top
  • Danish