Coface tilbyder

TopLiner

En supplerende dækningsmulighed for jeres kunder med Globalliance-policer.

Fire gode grunde til at vælge “TopLiner”

  • Supplerende dækning for et udviklingsprojekt;
  • Et skræddersyet tilbud i en periode (30 til 90 dage) og beløb (€5.000 til €5 mio.) efter eget valg;
  • En pris tilpasset jeres anmodning:
  • Enkelt online abonnement.

 

"TopLiner" kan tilbydes inden for rammerne af en Globalliance Kontrakt, hvis den oprindelige forsikringsdækning er lavere end ønsket eller er helt afvist.

 

"TopLiner" er en supplerende dækning reserveret til “Globalliance”-kunder.

 

Den er designet til de situationer, hvor den forsikrede virksomhed for en given køber har modtaget en garanti med et beløb, der er lavere end ønsket, eller slet ingen garanti. Prisen afhænger af risikovurderingen og beløb og varighed for den ønskede dækning…

 

“TopLiner” er særligt efterspurgt af firmaer, der ønsker forsikring til at dække et højt prioriteret eller meget profitabelt udviklingsprojekt.   

Kort om TopLiner-produktet…

Kort om TopLiner-produktet…

TopLiner er en fleksibel, gennemskuelig og hurtig løsning for en supplerende dækning, der adskiller sig fra traditionel kreditvurdering. Der er tale om en ikke-annullerbar dækning, der giver virksomheden mulighed for at afdække yderligere kreditrisici på betingelser og vilkår, der er aftalt ved etablering af dækning. Præmien fastsættes ud fra den konkrete risiko, og virksomheden kan sammenligne den faktiske omkostning med den aktuelle avance med henblik på at træffe en objektiv beslutning. Virksomheden fastsætter selv den ønskede dækning (mellem 5.000 EUR og 5 mio. EUR) og dækningsperiode (mellem 30 og 90 dage).

Top
  • Danish