Coface tilbyder

Coface tilbyder

Samarbejde med virksomheder for at sikre mod manglende betalinger

Coface's primære mission er at forsikre såvel små og mellemstore virksomheder som multinationale koncerner mod udestående fordringer, som kan underminere deres aktivitet. På denne måde har vi designet en række kreditforsikringsløsninger til dækning af de 4 nøglekrav for eksport, som virksomheder har efterspurgt: sikring af deres salg, finansiering af deres vækst, dækning af deres risici på case-by-case basis og evaluering af markeder.
 
Denne “made by Coface”-beskyttelse er baseret på et stærkt forebyggelsessystem: Vores eksperter verden over arbejder på at analysere virksomheders økonomiske styrke og foregribe restancer. Med denne løbende gennemgang giver vi tilbagemelding på hele eller dele af kundeporteføljen, som virksomheders supplement og samarbejdspartner.  
Vores indgående kendskab til købere og markederne gør os i stand til at tilbyde individuelt tilpasset rådgivning og service, og derudover handle hurtigt, når der opstår risiko for manglende betalinger.  Denne reaktionsevne er mulig takket være det tætte samarbejde, vi har etableret med vore kunder, og som følge af vores tilstedeværelse i 66 lande. Ud over kreditforsikring kan Coface tilbyde factoring, kreditoplysninger og tjenesteydelser inden for debitorhåndtering. 

Samarbejde med virksomheder for at sikre mod manglende betalinger

Country risk map

View the Country Risk Map

Se landelisten

Økonomiske rapporter